Post by settvandedenttool on Mar 5, 2022 2:00:32 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Monster High™ Beauty Shop IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheaty neomezené krystaly ▞▞▞
▞▞▞ Monster High™ Beauty Shop 2022 version ▞▞▞
Tato aplikace ROZHODNĚ není špatná, byl jsem v monster high, teď se mi nelíbí, ale není opravdu moje oblíbená, tato aplikace by byla pravděpodobně zábavná i pro lidi, kteří nemají rádi monster high, pouze pokud jako věci jako oblékací hry, ale je to opravdu skvělá aplikace! Zatím jsem s tím neměl žádný problém! Annnnd... ano! To je parádní! Měli byste to vyzkoušet, bavte se spoluhráči! Tee hee! 😚🤗
Tuhle hru jsem měla jednu dobu hodně ráda ale to je minulost. Když jsem si ji stáhla tak to bylo normální ale udělala jsem jednu holku a na focení jich byly obě dvě holky vedle ní černý úplně ale ne černý jako třeba afričan ale uplně černý jako vraný kůň. Pak jsem ji odinstalovala a nainstalovala znovu a to samé ale dřív než před tím. Proto dávám 1⭐ kdyby šlo dát míň tak bych toho dala míň a to o dost. Nevim jestly to je chyba mého telefonu ale je to jakože dost skery. Jednoduše NESTAHUJTE!!!!!
Opravdu dobrá hra, ale nechápu, proč musíme platit za jiné postavy a předměty (-1 hvězdička) a také příliš mnoho doplňků (-1 hvězdička) kromě té dobré hry doporučuji, ale ne moc doufám, že tvůrce 9f toto hra to přečte a udělá to, takže nemusíme platit skoro za všechno a snižovat přidávání lidé, kteří čtou, mají hezký den/noc
Ta hra je docela dobrá ale je pro 10 až 9 8 7 6 let
Super, ale vše (skoro) za peníze
Monster High™ Beauty Shop Rollenspel axjr
Opravdu pěkné, líbí se mi, jak máš mohawky, otevřené vlasy a mnoho dalšího! Pokud se na to podíváte, v současné době stahuji znovu.
Tu hru miluji, ale musíte odemknout více postav, aby byla lepší, kromě toho, že je to v pořádku.
Kartáčování vlasů je nejdůležitější věc, ale v této hře by mělo být odstraněno, protože je tak dráždivé, jako byste jí vlasy vysušili fénem, můžete si vybrat pouze ze 2 gouhlů, přidává se každých 5 sekund, vyhazuje vás ze hry a závady KDE JE HODNOCENÍ 0 HVĚZDIČKAMI, KDYŽ TO POTŘEBUJETE?
Monster High™ Beauty Shop RPG ejg
Líbí se mi myšlenka hry, že si můžete vybrat postavy nebo můžete točit volantem a můžete získat spoustu módních oděvů a kostýmů a věcí, je to opravdu opravdu opravdu opravdu opravdu opravdu velmi zábavná hra, kterou můžete dělat tolik
Dobrá hra, ale nedovolí mi ji hrát, tak to prosím opravte
Monster High™ Beauty Shop Rollespill ptng
Prý,že to mohou hrát děti do 10 let jo hlavně,že to hrát housebox co?!😂😐
baví mě dělat účesy monster high can a barvit vlasy oblíkat fotit a tak dále ☺️☺️☺️
Je dobrá
Můj názor je takový, že všechny hry nemohou být stejné a protože většinou jsem velká fanynka High tak mi tato hra přijde docela originální.Je pravda, že když si aplikace stáhnu,jsou tam jen 2 panenky.Ale jednou se mi nějakým zázrakem otevřely 3 -Frankei ,Laguna a Drakulaura 💗💗💗. Hru jsem si po prvé stáhla když mi bylo 9 let tak v 10 a teď ve 12 . Takže doporučuji všem.⭐⭐⭐⭐⭐ PS:je škoda že už se Monster High panenky nevyrábí... ještě jsem jich chtěla toooolik vidět a nasbírat 😢😭😭😭
Úžasná hra, ale mrzí mě, že jsou odemčené pouze dvě MH...(proto také dávám 4🌟) Jinak můžu jenom doporučit!❤❤👍 Ps.: Prosím doporučuji, aby odemkli aspoň ještě jednu nebo dvě MH, aby si tato hra zasloužila všech 5🌟. Zatím děkuji❤😊
Dobře, tak to je tak hloupé, jak jsou všechny postavy zamčené, barvy vlasů, make-up atd. Takže udělejte všechny věci zdarma nebo to stále dostane 1 hvězdičku. Ps Neztrácejte čas stahováním toho, než abyste si s tím mohli hrát dvě monstra a nějaké věci.
Je to dobré ale za dlouho dostaneš novou postavu
Hra je opravdu dobrá, ale důvod, proč jí dávám tři hvězdičky, je ten, že můžete získat pouze dvě monstra a někdy to může být opravdu lagy nebo glitch. Ale jinak si myslím, že byste to určitě měli dostat. DĚKUJI 😊
Líbí se mi to, ale nelíbí se mi, že můžu dostat jen dvě postavy Frankensteina a modrou lagunu
Bylo by dobry kdyby bylo vic odemcenych postav😭🤷jinak👌
Monster High™ Beauty Shop משחק תפקידים lhx
Méně hvězdiček, protože má méně postav ke stylizaci. Na VŠECHNO potřebuje peníze a reklamy! Dvě nebo jedna hvězdička za to, že mi dovolili alespoň stylizovat první dvě
Miluji to tak zábavné, doporučuji také kadeřnický salon toca, je to skvělé pro všechny věkové kategorie
Bylo to v pořádku, ale dostanete pouze 2 dospívající zdarma
🌈💜🌈:-)✌🌈
1v1.LOL – ஷூட்டிங் சிமுலேட்டர் ஆக்ஷன் rab
Je to v pořádku, ale je to tím horší, čím víc to hrajete, protože má spoustu reklam a začínáte s jednou postavou a říká, že odemknete další postavy, ale můžete odemknout pouze 2 postavy
hra je úžasná, ale reklamy se objevují poté, co uděláte cokoli, od ostříhání části vlasů, přechodu na jiné vlasové věci nebo make-upu. Opravdu nestojí za to to říkat jednoduše, stejně jako ovládání je trochu hrozné, trvalo mi dvě minuty, než jsem obarvil vlasy, protože byly stále všechny závadné a nedělaly to, co jsem potřeboval. Akorát ovládání a nonstop ovládání je špatné. Najděte si na počítači nějaké zábavné hry, které mají to samé s tímto a ušetříte čas, ale to je jen můj názor.
Hodnotil jsem tuto hru 2 hvězdičkami, protože trvalo nejméně 3 až 4 minuty, než se obrazovka změnila z růžových dveří (nebo kosmetické tašky, myslím) na monstrózní dívky. Překvapuje mě, jak jsem řekl trpělivý, že čas, který uplyne, ho vymažu ve chvíli, kdy se to nepřepne. Každopádně... NESTAHUJTE TUTO HRU!! ☝
Chci mít možnost mít všechno, dokonce i všechny ty příšery, ale chci je zdarma a nechci je odemykat!
Je dobrá.
Je škoda že nemůžu ti další potvora
Naprosto fantastické!! Od stáhnutí této hry jsem ji nemohl odložit. Moje jediná stížnost je, že bych si přál, aby Lagoona a Frankie nebyli jediní svobodní ghúlové, se kterými by se dalo pracovat, ale přesto velmi zábavní.
Chtěla bych aby SME si to mohli dělat podle sebe a aby nám to neříkalo co máme dělat. Jinak Super
Hra se mi opravdu líbí, ale dávám jí tři hvězdičky, protože všechny postavy v ní nejsou zdarma kromě 2 a nudila mě a další věc, šaty a kosmetika stojí tolik, takže pokud to neopravíte, dal bych tohle 1 hvězdička se opravdu líbí a druhá věc je, že pokud máte hodně peněz a chcete utrácet, pak je to správná hra, ale má skvělé věci, jako jsou filtry a vlasy z monster l
Monster High™ Beauty Shop Rollenspel mjw
Seká a musím čekat na další věci
Ta hra je hrozná oblékáš oblékáš blbý Monster a to si normálně jsi tomu kupte dolů cédéčko než nějakou hru blbou které od 6:00 musel jsem o šesti let ale je to jedno teď staré prostě hrozná co tomu říct
Je to boží hra, ale štve mě to, že tam jsou odemčené jen dvě postavy, ale jinak ji miluju❤️❤️❤️
Moc se mi líbí Monster High. Hra vám ale umožňuje hrát pouze se dvěma postavami a zbytek si musíte dokoupit. To není legrace a bylo by mnohem lepší, kdybychom mohli použít všechny postavy. Toto je nyní jediná dostupná monster high hra, takže je to jediná, kterou mohu hrát. Pokud byste nám dali zbytek postav, tato hra by měla 5 hvězdiček, perfektní.
Příšerný musí mi to zasahovat do mích fotek
Má spoustu možností výběru oblečení a dalších věcí.
U pouze 2 postavy na styl, abyste získali více, ale musíte, ale je tu spousta reklam
Miluji širokou škálu věcí, které mohu dělat, ale byl jsem opravdu naštvaný, když jsi potřeboval skutečné peníze, aby sis mohl koupit většinu dívek. Přemýšlejte o tom, jestli je někdo dítě, bez skutečných peněz, hraje tuto hru a zjistí, že neumí oblékat svou oblíbenou postavu?!
Proč tak pomalé stahování (stahování některých chytlavých položek z obchodu Play) Trvalo to tak dlouho, více než 2 týdny. Opravte tento problém. Donutilo mě to smazat hru. Jinak bych dal 5 hvězdiček. Dobrá hra. Ale prosím opravte ten problém.
Super hra ale je blbé, že jsou tam všechny Monster high holky zamčené. A jsou za peníze. takže čtyři hvězdy.
Miluji tuto aplikaci, ale získáte pouze dvě postavy a za ostatní musíte zaplatit a ne každý rodič může za postavy zaplatit. Myslím, že každý se mnou může souhlasit, že hrát se stále stejnými postavami může být nudné. Myslím, že by mělo dojít ke změně.
Dal jsem této hře 2 hvězdičky, protože za získání nových postav musíte zaplatit a získáte limit postav a tento počet je 2, ale kromě toho je to opravdu dobrá hra, doufám, že ji budete hrát
Hodnotím tři, protože musíte platit za nové lidi, takže se prosím ujistěte, že nemusíte, je to opravdu nepříjemné.