Post by settvandedenttool on Mar 5, 2022 2:19:10 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Make More! – Idle Manager ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Make More! – Idle Manager IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ atbloķēt žetonus ▞▞▞
▞▞▞ Make More! – Idle Manager 2022 version ▞▞▞
Man patīk šī spēle, taču tā nav pilnībā bezsaistē, lai apmeklētu sporta zāli, jums ir jābūt tiešsaistē. Ja tā būtu, es uz to liktu 5 skatienus, lai jūs varētu to salabot vai pateikt man iemeslu, kāpēc jums ir jābūt tiešsaistē, lai apmeklētu sporta zāli
Zel tikai ka roboti ir max ko te var atistit talak vnk iesiet levelus bet neka jauna tiku lidz 24limenim ir max apgeridi visam un apnika jo vislaik viens un tas pats pec 3levela neko jaunu vairs neieraudzisiet..
Šo spēli izmanto, lai spēlētu spēli 😄🤪💎
Šī spēle ir tik jautra, ka esmu to spēlējis tik ilgi
Laba spēle
tā ir sliktākā spēle, man nepatīk šī spēle, nogaliniet viņu, kurš šo sliktāko spēli ir padarījis tik netīru, tā ir, jūs arī teiksiet, ka tā ir sliktākā spēle, tā ir spēle kā smirdīga cūka, ko saka cilvēks. padarīt vairāk padarīt vairāk. Es domāju, ka tas, kurš ir izveidojis šo spēli, ir ēzelis ideja spēle pilna spēle
Stickman Hook Pelihalli lnr
Smiekliga spele!
labi, bet darbi gulēšana ir lejā
ir labi, bet paliek garlaicīgi
Sākumā kļūst garlaicīgi, bet jautri
Ilijs
Make More! – Idle Manager સિમ્યુલેશન xmm
Si spele ir loti forsa! Iesaku visiem!
Garlaicīgi un laika izniekošana.
Atinstalējiet to pēc manas 4. palaišanas, tā pati koncepcija atkārtojas atkal un atkal, būtībā... garlaicīgi.
normāla
A patīk
Nav slikta spēle ikdienas draudzīgā spēle, problēma man ir ar spēli, ka, jauninot savas rūpnīcas, jūs nesaglabājat reizinātājus, ko iegādājāties savam priekšniekam, bet gan saglabājat tos, ko iegādājāties saviem darbiniekiem.
Ļoti jautri. Reklāmas nav obligātas. Progress ir viegls un jautrs. Šis ir lielisks dīkstāves magnāts!
Tā ir laba spēle, ko es varu spēlēt savā maksas laikā
Man patīk Cookie Clicker stila spēles, tāpēc ļoti laba pieredze. Spēle darbojas nevainojami, bez reklāmām.
Viss, kas jums jādara, ir tikai gaidīt, kad viņi to izdarīs, vai arī jūs vienkārši padarāt priekšnieku mitru. Bing zivis nolaižas uz galda.
🏚🏚🏚🤡🤡🇱🇻
Tas ir tik pārsteidzoši, ka jums ir jāpieskaras, jāpelna nauda, lai iegādātos, cilvēki izmanto naudu, lai nopelnītu rūpnīcā, kad rūpnīca ir pabeigta līdz 20, jums ir jāpanāk, lai visas rūpnīcas būtu līdz 100, pat ja jūs saņemat 100 trofejas, lai iegūtu visas trofejas, bet nākamās trofejas būs 100 līdz 1000
Jautra spēle, taču tā kļūst pārāk nogurdinoša un garlaicīga, kad sākat noslīpēt spēles beigu saturu.
Jdd
Es biju spēles vidū, un tā avarēja, un man nācās restartēt.
Vienkārša dīkstāves spēle. Tas ir labi, bet būtu labāk, ja jūs, puiši, būtu mazliet dāsnāki attiecībā uz to, kā mēs pelnām naudu no reklāmām.
Make More! असल की नकल वाले गेम hjat
Nu nezinu nevaru teikt kad laba spēle
Laimīgs
Viltota tā ir tikai īstās spēles kopija, kuras nosaukumu arī nozaga šī spēle; īstā spēle ir radīt vairāk
Šī spēle ir tik jautra, ka man tā patīk, tā ir tik vienkārša, un, protams, bez reklāmām, 5 zvaigznes
Make More! – Idle Manager سیمولیشن pzyj
Ļoti forša spēle (Ieteiktu)
Reklāmas un pirkumi lietotnēs
Make More! – Idle Manager Simulation dwx
Iesaku ielādet